Gegevens verwerken...

 • Kort samengevat zijn nieuwetijdskinderen de meer intuïtieve kinderen in onze tijd. Ze kunnen haarfijn aanvoelen hoe de ander zich voelt. Ook weten ze heel veel dingen al automatisch en kunnen ze bijvoorbeeld contacten hebben met hun overleden oma.


  De term is vrij nieuw, maar de mensen die hiermee bedoeld worden zijn van alle tijden. Globaal (want een mens is niet in hokjes te plaatsen) zijn er de volgende generaties:

  • De Indigo, zij hebben een krijgersgeest omdat hun collectieve missie is om oude systemen die ons niet langer dienen af te breken. (Vanaf ong. 1970)
  • De Kristalkinderen, deze nieuwe generatie lichtwerkers wijzen ons de richting van de weg die de mensheid gaat. De goede kant op. (Vanaf ong. 1995)
  • De Regenboog kinderen, zij brengen vreugde en harmonie naar hun families, ze hebben enorme grote harten die vol zijn van vergeving. (Vanaf ong. 2000)


  Al deze generaties zijn hooggevoelig, paranormaal begaafd en hebben belangrijke levensmissies. Natuurlijk is er een enorme diversiteit en zijn er verschillende karakters, met verschillende beleving. Want ieder mens is immers uniek.

  (Bron: Doreen Virtue)